Regala un curs de cuina

Un regal original i diferent per jugar amb la gastronomia i que no caduca

En què consisteix

Pots comprar i regalar un cupó regal de La Patent canviable per un curs de cuina presencial, una experiència gastronòmica al nostre local a Barcelona o els nostres cursos en línia de La Patent Academy. La persona a la qual l’hi regalis podrà escollir el curs del nostre calendari que més li agradi en qualsevol moment, perquè el cupó no caduca.

Caduca el cupó regal?

No, no caduca mai.

Què rebré?

Rebràs un bonic pdf personalitzat que pots imprimir tu mateix. Veure un exemple de la targeta-regal .

Si no disposes d’impressora pots contactar amb nosaltres després de comprar el cupó , I tractarem de preparar un sobre bonic perquè puguis recollir-lo en botiga.

Quant costa?

Tu decideixes. Esteu regalar un cupó que es pot canviar per qualsevol taller. En funció de l’import de la targeta regal, l’altra persona podrà escollir. Si la persona a qui regales vol un taller més car, pot pagar la diferència. Si escull un taller més barat, pot usar el restant per un altre taller o per venir acompanyat abonant la diferència o el pot fer servir per adquirir alguns dels nostres cursos “online” de La Patent Academy.

Nosaltres recomanem que el cupó tingui un valor d’uns 55-60 € perquè aquest és el preu mitjà dels nostres tallers, però si vols que faci activitats de més durada, com el nostre curs de 5 sessions d’Iniciació a la Cuina de Mercat hauràs de fer un cupó de 250 €. O bé de 145 € si es perd amb “el món dolç” i li vas a regalar el curs de 3 sessions d’Iniciació a la Pastisseria.

Puc regalar un taller concret?

Sí, si vols pots regalar un curs concret que tu escullis entre els que tenim disponibles al calendari de la nostra web. Per a això, hauràs de fer la reserva d’el curs directament i escollir la sessió que vulguis regalar. Automàticament et arribarà al teu mail la reserva perquè puguis imprimir-la i regalar o ens la pots enviar als el mail hola@la-patente.es detallant la teva dedicatòria si prefereixes un imprès amb un altre format: ens encarregarem d’això i t’ho farem arribar en un document per mail perquè puguis imprimir-lo. De totes maneres, com mai saps els horaris i agenda dels teus cuinetes, et recomanem que regalis un cupó obert i que sigui l’altra persona la que triï. Recorda que els cupons no caduquen.

Puc regalar un cupó per a diverses persones?

Sí, el que vas a regalar és un cupó que es pot canviar pels nostres tallers, com si fos una guardiola. Si vols regalar un taller per a dues persones, simplement fes un cupó de major import, per exemple 100 €, o 150 € si voleu venir 3 … o més quantitat si voleu ser diverses persones o vols que la persona a la qual li facis el regal pugui escollir diversos tallers de cuina presencials o cursos “on line”.

Com encàrrec el cupó?

  1. EL encarregues : Omple el formulari que t’indicarem a continuació i pagues en línia. Si tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres.
  2. REPS EL CUPÓ : Rebràs el cupó immediatament per correu electrònic.

Com ho pagament?

Podràs fer el pagament directament a la web amb targeta de crèdit o Paypal. També pots venir a la botiga directament perquè ho fem aquí i pagar en efectiu o targeta de crèdit, però et recomanem que ho encarreguis en línia perquè és molt més ràpid i no tenim un horari de botiga estable. Així no et farem esperar!

pack regal

Ara durant tot l’any, també pots portar-te el pack-regal de la Patent. Un exclusiu pot de una de les varietats de Caviaroli , Per regalar al costat de el bo regal. ¡D’allò més sibarita!

Quan compris la teva targeta-regal s’especifica en el desplegable si estàs interessat en passar a cercar el pack-regal, o no. És gratuït per a compres superiors a 60 € (per accedir-hi has de seleccionar l’opció en el desplegable) i té un cost de 5 € per a comandes inferiors a 60 €.

Si has encarregat el pack regal, envia’ns un mail a hola@la-patente.es avisant-nos de quan passaràs a buscar-dins del nostre horari de recollida . El pack regal únicament es lliurarà a la persona que va fer la compra i caldrà que aquesta s’identifiqui.

* Et informem que durant el mes d’agost La Patent es manté tancada per vacances sent no possible recollir el pack regal fins al setembre *

Recorda que el pack regal està pensat per regalar-juntament amb el bo i que no podrem fer el lliurament quan us presenteu a el curs escollit.